Första veckan snart avklarad

Nu är första veckan i New York snart avklarad. Lektionerna startar på måndag, så än så länge har vi haft “oriantation”, massa information om hur skolan och new york funkar, kulturkrockar och personliga kriser som kommer drabba de flesta i början (ser verkligen fram emot detta, not). Men vi har även haft ett gäng gamla studenter som har anordnat olika aktiviteter.

Nu precis va vi på Rockefeller Center och åkte skridskor, riktigt kul faktiskt. Men vet inte om jag skulle gjort det om de inte va gratis 😀

De andra dagarna ha vi haft kareoke – jag “sjöng” bl.a en duet med en kinesisk kille där han tog Eminems parti och jag Rihannas, han va riktigt bra – jag var, ja inte riktigt lika bra.

Ovan är i ordning: Utskikten från Brooklyn Bridge som jag korsar varje dag till skolan, Stationen Parside Avenue som är stationen närmast min lägenhet, en bild från chinatown som jag svängde förbi första dan när jag gjorde en tunnelbanesightseeing för mig själv, en av de nya byggnaderna på Ground Zero, Central Park, promenad med lite folk från SVA efter att ha varit på MoMA (Museum of Modern Arts), en taxibil och nedan en bild på skolan huvudbyggnad. Resten av byggnaderna är utspridda runt omkring i kvarteren.

 

6 comments

  1. Åh va gött det ser ut. Blir själv sugen på New York såhär vid köksbordet en söndagseftermiddag. Spännande att få följa dig 🙂

  2. Vilken första vecka! Det verkar som att du fått alla sinnen fullsprängda. Jag hoppas att det skapas ett ordentligt kaos som blir kreativ inspiration och så klart att du fortsätter att upptäcka allt det som är utom och inom.

    Här i lilla huset önskar jag mig en lugn hund, en magisk städknapp och te. En önskan av tre är inte fy skam att få uppfylld.

    Stora kramar

    1. Ja de har blivit en del intryck så att säga.. Ja de hoppas jag med :-).. Hehe, te är nog lättast att fixa 😛

      Ja de toppen! kramar

  3. Kul Jonas!
    Fota och skissa massor, för ibland går tiden så ruskigt fort och det kan vara gött att ha kvar tankar och idéer man får..
    Fast kanske mest för att det är kul att se här 😉
    Kram och lycka till!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *