image

Mitt andra stopp på resan var New Orleans. De två dagar jag varit här har mest spenderats med att lyssna på massa musik, äta god mat och sett till att få en ordentlig svidande solbränna 🙂

Bodde hemma hos en kvinna som jag hittat på airbnb. Va en bit utanför staden men de va ett mysigt ställe och jag hade fördelen att få åka de gamla klassiska street cars längst den underbart lummiga gatan st Charles.

image

Första dagen tillbringades på den årliga jazzfestivalen som varar i två veckor. Det var sjukt mycket folk, mycket riktigt bra musik och god mat. Men framförallt var det väldigt lerigt 😛

image

Fick köpa ett par flippisar för att slippa förstöra mina skor.


Sångaren i MuteMath crowdsurfar på en stor uppblåsbar madrass. Efteråt ramlade han ner i leran, så resten av konserten såg han riktigt rockigt skitig ut 😛 Sjukt bra konsert!

På den andra dagen spatserade jag mest omkring i New Orleans French District där de hade riktigt fina hus. Men enligt några personer jag träffade som bor i new Orleans så bor inga ”urinvånare” där då alla hus blivit uppköpta av utländska investerare som hyr ut husen dyrt till turister.

På kvällen hängde ja runt på massa barer runt French street där de hade livemusik överallt. Mycket trevligt. Natten avslutades med ett svängigt band kallat brass-a-holic som spelade riktigt dansant och svängig musik @ Maison.

image

One response to “Jazz, solbränna och palmer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *