image

Mitt tredje stopp på resan var San Antonio, Texas. Bodde hemma hos en kille som vuxit upp där och visade och berättade om stadens och Texas blodiga historia.

Mesta tiden spenderade jag med att promenera längst med Riverwalk, San Antonios å/kanal. Tog runt 2h att gå från huset jag bodde i tills jag kom till Downtown. I början är ån ganska naturlig med mycket växter, fåglar och några sköldpaddor. När man man kommer in i staden övergår ån till en kanal med båtar och restauranger längst med. Väldigt mysigt, nästan lite Venedig känsla. Jag var även uppe i Tower of America’s för att se utsikten samt besökte the Alamo där ett av USAs mest kända slag utspelat sig.

San Antonio var en väldigt lugnt stad med mycket äldre människor. Men vad jag hört varierar det väldigt mycket ifall det är några event i stan eller inte. Men däremot har staden mycket god mexikansk mat då den ligger väldigt nära mexikanska gränsen samt har varit en del av Mexiko tidigare i historien. Jag åt även en Texas steak som var den godaste ja ätit, hockoryrökt med ugnsbakad sötpotatis med kanelsås. Mums 🙂

image

Nu sitter jag på tåget mot Los Angeles. Vaknade upp med den här utsikten. Inte helt fy skam.

image

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *