Buffalo och Niagarafallen

image

Mina två sista stopp på min 23 dagar långa resa var Buffalo och Niagarafallen. Buffalo tillbringades mest med att äta god mat, som Buffalo Chicken Wings på stället som uppfann dom, Anchor Bar. Åt även en riktigt god frukost på the Towne.

I Buffalo stannade jag bara en dag för att sedan ta den hela 30min långa tågresan till Niagarafallen. Hade inga höga förväntningar på vattenfallet då personer jag träffat på resan tyckte det var överskattat. Och ja de kanske det är, inget man åker till USA för att göra som enda grej. Men de va riktigt häftigt att se. Va där både på dagtid och på kvällen när de belyser vattenfallet i massa “snygga” och “intressanta” färgkombinationer (läst fult när det va andra färger än vitt). Men på dagtid var jag och gick på en byggd gångväg precis under fallet. Kunde tom stå i fallet och bli översköljd av vattnet, de va häftigt! Jag tog även en båtresa som även den gick ganska nära och man blev helt genomblöt 🙂

image

image

Så nu är det tillbaka till New York för att packa väskan och bege sig hem. Det har varit en fantastisk resa det här. En resa som jag förstår jag är ganska ensam om att ha gjort även bland de amerikaner jag pratat med. Många har inte varit och rest så mycket alls här. Tom konduktörna blir lite glada när de får se min 12 biljetter tjocka bund med klassiska pappersbiljetter. På resan har jag sett väldigt mycket av USAs varierande natur, 10 helt olika städer och massor av spännande människor som jag hoppas jag ska kunna hålla kontakten med i fortsättningen. Men nu ska jag hem till mina familj och alla vänner vilket ska blir fruktansvärt skönt 🙂 Det är sagt förut, men är svårt att uppskatta saker man inte varit utan, och det stämmer verkligen.

2 comments

  1. Det var allt en himla tur att du åkte. Du behövde ut å se världen 🙂 Visst får man mersmak? Kram

    1. Haha ja det får man. Nästa gång jag åker till USA ska jag försöka se lite naturreservat. Får väl se om de kommer hända 🙂 kram

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *