Hem ljuva hem

Vy från taket på min nya lägenhet, helt okej tycker jag faktiskt 😛

Vecka#3 i New York har varit riktigt bra. Har flyttat in i en ny fräsh lägenhet med trevliga roomates, testat Brooklyns uteliv på en nyööpnad klubb, gjort hemläxor (ja vi har läxor 😀 ) tills jag somnat framför datorn och varit och hälsat på Sverige (IKEA).

Sverigecreeving: Panorama från IKEA, Brooklyn. Såklart åt jag köttbullar där! Zommar man in tillräckligt kan man se frihetsgudinnan rakt fram och manhattan längst till höger.

Hemma hos min klasskompis som bor i samma byggnad. Där bor även bl.a en kille som utbildar sig till hjärnkirurg, så fick öva att sy lite på hans grisfot han hade liggandes i kylen. Helt normal fredagskväll. Promenad längst east river en regnig tisdag

1 comment

  1. Hoppas du har det bra & att livet är lättare att leva nu. Vi längtar efter dej <3

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *